Privacy Policy

Dele med venner på Facebook

Andel Kuponer Rabat

Har du fælles med dine venner? Kan du lide os og dele med venner og familie. Sprede budskabet og hjælpe andre med at spare penge med gode tilbud og rabatter på Kuponer Rabat.Kan du ikke vise igen

Kuponer Rabat's Privacy Policy

Kuponer Rabat er forpligtet til at respektere dit privatliv og beskyttelse af alle personlige data, som du kan dele med os.

Denne politik, samt vilkår og betingelser for brug af vores hjemmeside, sætter ud af, hvordan vi behandler personlige oplysninger vi indsamler fra dig eller at du giver os.

Kuponer Rabat indeholder links til og fra tredjepartswebsteder med deres egen privatlivspolitik. Vi accepterer ikke noget ansvar eller erstatningsansvar for disse politikker.

 1. Personlige oplysninger

  1. Vi kan indsamle og behandle oplysninger, du giver til os ved at udfylde formularer på vores hjemmeside, herunder, men ikke begrænset til, oplysninger givet på tidspunktet for registrering for at modtage vores nyhedsbreve, at indtaste konkurrencer, udfylde spørgeskemaer, deler rabatkoder, salgsfremmende koder, kuponkoder og når du kontakter os. De indsamlede data kan omfatte, men er ikke begrænset til, fornavn og efternavn, postadresse, telefonnummer, mobilnummer, emailadresse, fødselsdato og køn. Vi bruger oplysningerne om dig til:
   1. Give dig oplysninger, produkter eller tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig eller at du anmodning fra os;
   2. Sikre, at indholdet på vores hjemmeside er præsenteret for dig i den mest effektive måde;
   3. Foretage eventuelle kontraktlige forpligtelser mellem dig og os.
   4. Give dig besked om ændringer til vores service.
  2. Vi vil aldrig videregive dine personlige oplysninger til annoncører, partnere eller nogen tredjepart, som vil gøre din identitet kendt.
 2. Direct mail

  1. Hvis du slutte sig til Kuponer Rabat eller Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, vil vi sende dig oplysninger om vores kuponkoder, kan tilbud, printable kuponer eller andre produkter og tjenester, vi tror du være interesseret i. Du kan tilmelde dig at modtage vores nyhedsbreve ved din at indtaste din e-mail-adresse på nogen af tegnet op bokse i hele vores hjemmeside. Ved at give din e-mail-adresse accepterer du at modtage regelmæssige e-mails fra os.
  2. Kan du ikke længere modtage vores emails til enhver tid ved at klikke på linket "forlade postliste" featured i bunden af alle vores e-mails. .
 3. Sikker opbevaring af dine data

  1. Alle oplysninger du giver os gemmes på vores sikre servere. Vi tager alle skridt nødvendige for at sikre, at dine data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med denne politik.
  2. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, er enhver transaktion på din egen risiko, som vi ikke kan garantere sikkerheden af dine data, der sendes over internettet til vores hjemmeside.
  3. Når vi har modtaget dine personlige data vil vi bruge strenge sikkerhedsprocedurer til at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.
 4. Offentliggørelse af dine oplysninger

  Kun under følgende omstændigheder kan vi videregive dine personlige oplysninger:

  1. I tilfælde af, at vi sælge eller købe forretning eller aktiver, i hvilket tilfælde kan vi videregive dine personlige oplysninger til potentielle sælgeren eller køberen af sådanne forretninger eller aktiver;
  2. Hvis Kuponer Rabat, eller alle eller en del af dets aktiver er anskaffet, i hvilket tilfælde personlige oplysninger om sine brugere i besiddelse af det vil være en af aktiverne, der overdrages;
  3. Hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personlige oplysninger for at overholde en retlig forpligtelse eller for at beskytte rettigheder, ejendom eller brugere af Kuponer Rabat eller andre;
  4. Hvor du er enig i specifikke vilkår og betingelser for en tredje part forfremmelse.
 5. Dine rettigheder

  1. Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personlige oplysninger til markedsføringsformål.
 6. Adgang til dine oplysninger

  1. Data Protection Act 1998 giver dig ret til at få adgang til oplysningerne om dig. Venligst send din anmodning ved hjælp af den online kontaktformular.